L’Olot vol omplir l’Estadi Municipal contra el Girona per acomiadar a Abel Solé com es mereix

Abel Solé

Aquest divendres la Unió Esportiva Olot s’enfronta al Girona FC, l’Olot aprofitarà el derbi gironí per homenatjar Abel Solé, el gran capità dels últims temps ha parlat amb Olot Televisió de les sensacions abans de l’homenatge que li retrà el club i l’afició.

Abel Solé en el seu moment va pensar amb el cor i no amb el cap. Va apostar pel club de la seva vida i va deixar el Peralada per jugar a una categoria força inferior, Primera Regional. Va esdevenir un dels pesos pesants del vestuari i no sense dificultats van pujar a Preferent. Seguidament van conquistar la Primera Catalana i d’aquesta a Tercera Divisió. Però el moment més màgic de la seva carrera va ser el primer ascens a Segona Divisió B amb la golejada per 5-1 davant l’Arandina.

Aquest divendres a les 7 de la tarda l’Olot rebrà la visita del Girona, en un partit en el que l’Estadi Municipal retrà homenatge a un mite del club, el capità Abel Solé. Al seu palmarès destaquen 5 ascensos de categoria, dos títols de Tercera Divisió, 1 títol de Primera Catalana i 1 títol de Preferent. Després de 12 temporades i 437 partits el dorsal 6 de la Unió Esportiva Olot s’acomiada per la porta gran tornant al club al seu cim futbolístic.