Besalú i Castellfollit de la Roca són els escenaris de l’últim videoclip de la violinista internacional Divanessa

violinista libanesa Divanessa

La Garrotxa és un escenari molt cotitzat audiovisualment. Una coneguda violinista del Líban, anomenada Divanessa, va rodar aquest estiu un videoclip a dos municipis garrotxins: Castellfollit de la Roca i Besalú. Un equip d’Olot Televisió va poder gravar imatges del rodatge i dimarts es va fer públic el resultat final.

Aquest juliol es va rodar a la Garrotxa el videoclip d’una popular violinista del Líban, coneguda com Divanessa. Les poblacions que apareixen al videoclip són Besalú i Castellfollit de la Roca. Musicalment és una barreja entre sons aràbics i flamencs. La cançó titulada ‘Libanesa’ va veure la llum aquest dimarts a Youtube i a les xarxes socials de l’artista. La productora Arabica Music va venir des de Beirut expressament a la Garrotxa per aprofitar els paisatges de la comarca.

Nascuda a Canadà, Divanessa ha viscut pràcticament tota la vida al Líban. Va començar a tocar el violí amb 9 anys i la seva música és una fusió de ritmes orientals i occidentals. El videoclip inclou imatges fetes amb dron i un notable treball de postproducció. Divanessa té prop de mig milió de seguidors a la seva pàgina de Facebook i algun dels seus videoclips superen les 300 mil reproduccions a Youtube.