El CTT Olot ja coneix els rivals que tindrà a Divisió d’Honor i a Primera Nacional

CTT Olot

El CTT Olot ja ha descobert els rivals que tindrà tant a Divisió d’Honor com a Primera Nacional. La temporada a la categoria de plata estatal arrencarà a finals de setembre i el club olotí ha estat força afortunat amb els desplaçaments que haurà de realitzar.

Un cop certificada la millor temporada de la seva història, el Club Tennis Taula Olot – Ammerländer ja coneix els rivals que tindrà a la Divisió d’Honor. Estarà al Grup 2 amb la companyia de cinc equips catalans. El Badalona, el Calella, el Mataró, el Ripollet i el Borges. Al grup s’hi poden trobar dos equips de la Comunitat Valenciana (Alzira i Alacant), i quatre d’Andalusia (Hispalís de Sevilla, Mijas de Màlaga, Huetor Vega i la Zubia de Granada). El Grup 1 compta amb equips que impliquen desplaçaments més llunyans a la Comunitat de Madrid, Galícia, Balears, País Basc i Cantàbria.

Pel que fa a l’equip del CTT Olot que jugarà a Primera Nacional, només tindrà un desplaçament fora de terres catalanes. Serà a Menorca contra el CTT Sant Lluís. El Grup 3 de la Primera Nacional enfrontarà als olotins amb tres equips gironins, el Tramuntana, el Vilabrareix i l’Escala i sis clubs de la província de Barcelona, per completar un grup d’onze equips.

El CTT Olot està a punt de lligar el fitxatge d’un jugador hindú amb l’objectiu d’ajudar a mantenir la Divisió d’Honor. El club espera presentar-lo entre finals d’agost i principis de setembre.