El jugador de l’Olot, Dembo Batchilly, estarà entre 6 i 8 mesos de baixa per una ruptura del lligament creuat anterior

Dembo Batchilly

Dembo Batchilly, jugador de la Unió Esportiva Olot, es va lesionar de gravetat dimarts a Banyoles, al Torneig de l’Estany. El club estava a l’espera de l’informe mèdic, que, finalment, ha diagnosticat una ruptura del lligament creuat anterior. La lesió apartarà Dembo dels terrenys de joc entre 6 i 8 mesos.

La pitjor notícia de la pretemporada de la Unió Esportiva Olot és la lesió de Dembo Batchilly. Dimarts en el transcurs del Torneig de l’Estany celebrat a Banyoles, l’extrem gambià va patir un mal gest que va fer saltar l’alarma del club olotí. Les proves mèdiques realitzades al jugador han acabat de confirmar els pitjors presagis. Dembo té una ruptura del lligament creuat anterior al genoll dret que implicarà cirúrgia. El jugador de l’Olot es podria perdre més de mitja temporada, la previsió de recuperació oscil·la entre els 6 i els 8 mesos.

Un cop la comunicació del club ha fet oficial la mala notícia, el jugador ha començat a rebre missatges de suport a través de la xarxa social Twitter. Diversos aficionats, companys, periodistes i fins i tot jugadors com Pere Pons del Girona han volgut animar a Dembo després de conèixer l’abast de la lesió.

Ara, Martín Posse i la secretaria tècnica hauran de posar remei a la pèrdua de Dembo durant bona part de la temporada. El jugador va ser una de les peces clau del projecte de Ramon Maria Calderé en el títol de lliga i la conquesta de l’ascens a la Segona Divisió B.