Òmnium Garrotxa encarrega a Tavi Algueró un mural en defensa del referèndum a l’avinguda Reis Catòlics d’Olot

Òmnium Garrotxa s’ha afegit a la campanya d’Òmnium Cultural d’arreu del país de pintar murals a més de 100 pobles i ciutats per a defensar el dret a vot per l’1-O. Òmnium Garrotxa ha encarregat a l’artista Tavi Algueró dissenyar i pintar un mural a l’avinguda Reis Catòlics d’Olot.

La campanya pel referèndum de l’1 d’Octubre ja ha començat. Òmnium Cultural ha impulsat una acció arreu del país de pintar més de cent murals i grafits a tot Catalunya per defensar el dret a decidir i tant per als partidaris del sí com del no. Òmnium Garrotxa s’ha afegit a la iniciativa i l’artista Tavi Algueró ha dissenyat i pintat el mural a l’avinguda Reis Catòlics d’Olot.

Algueró ha fet el dibuix d’una nena amb una barretina que s’enlaira a través d’unes urnes per conversar amb una figura negra que porta taps a les orelles i que porta arrossegant per terra una banderola amb la paraula “Democràcia”. Tot els intents de la nena per parlar, la conversa resulta impossible. Aquesta és el primer mural que fa Òmnium Garrotxa, tot i que es vol fer-ne a altres municipis de la comarca. Pròximament també es penjaran pancartes amb l’eslògan de la campanya: “Democràcia”.

x