Unes 200 persones participen a la Gimcana Rural dels Hostalets d’en Bas

La Comissió de Festes dels Hostalets ha organitzat una nova edició de la Gimcana Rural per la Festa Major del poble. Unes 200 persones van participar-hi dissabte a la tarda.

Unes 200 persones, moltes disfressades i pintades, feien cua per inscriure’s dissabte a la tarda a la Gimcana Rural dels Hostalets d’en Bas. És la setena edició de l’activitat, que any rere any, atrau més participants. Les proves són diverses i s’aprofita l’entorn rural del municipi. Es fa des d’una cursa de bales de palla, a una estirada de corda a quatre bandes, una cursa de relleus amb fang i activitats d’estratègia i de treball en equip. A part de la Gimcana, la Festa Major presenta novetats: una festa dilluns per a tots els públics de les 7 de la tarda a les 2 de la nit. El premi de l’equip guanyador de la Gimcana és un sopar per a la festa de dilluns.