Tortellà arrenca la seva Festa Major amb un espectacle infantil

La pista de l’escola Joan Roura i Parella de Tortellà dissabte es va omplir de mainada, música i escuma. Amb una activitat per als més petits del poble s’inaugurava la Festa Major, que dura fins el 16 d’agost i que ha comptat amb una àmplia programació musical.

Tortellà està de Festa Major. Va començar dissabte amb la festa de l’escuma, una activitat pensada pels més menuts. És el segon any que s’organitza. Un altre acte destecat és la festa de l’aigua amb tobogans gegants.  Però allò que mai falla en aquest poble de músics i culleraires són bons concerts. La programació és completa amb grups com Doctor Prats, Ojo de Buen Cubero o L’Orquestra Maribel. El conjunt del poble, els Tortellinis, mai s’escapen de la cita.

Les festes duren fins el dia 16. Posaran punt i final amb un campionat de futbolí i una banyada nocturna a la Piscina Municipal.

x