Els organitzadors del mercat Olot Antic animen als col·leccionistes a participar-hi

L’Olot Antic és un mercat d’objectes antics i de col·leccionisme, que s’organitza el segon dissabte de cada mes. El mercat se celebra a un espai cèntric de la ciutat, a la plaça del Mig, i la iniciativa va començar fa dos anys.

Cada segon dissabte de mes se celebra l’Olot Antic, el mercat d’objectes antics i de col·leccionisme a la plaça del Mig de la ciutat. Es poden trobar rellotges, segells, monedes i llibres a les 8 parades del mercat. Aquesta iniciativa va començar fa dos anys, però des de fa temps s’organitzen altres fires importants del col·leccionisme a Olot, on hi ha una vintena de parades i varietat d’antiguitats.  La tradició pel col·leccionisme a Olot ve de lluny. La història del Cercle Filatèlic d’Olot es remunta fa 70 anys.

Al començament, el mercat era a la plaça del Carme fins que es va traslladar a la plaça del Mig, al centre de la ciutat. Els paradistes es mostren satisfets amb el canvi i animen als col·leccionistes a participar-hi.