La selecció estatal de Marià Clavell aconsegueix una victòria històrica i guanya el Campionat Europeu de Horseball

La selecció estatal de Horseball ha destronat a França al Campionat d’Europa. El conjunt estatal, on juga l’olotí Marià Clavell, és el primer equip a arrabassar el títol europeu a la selecció francesa, que l’ha guanyat ininterrompudament des de la creació del campionat, el 1992.

Mai cap selecció havia guanyat França als Campionats Internacionals de Horseball. Aquest dissabte, però, la selecció espanyola, on juga l’olotí Marià Clavell, va destronar els francesos al Campionat Europeu, celebrat a Normandia. Després de guanyar a Bèlgica a la semifinal de divendres, l’equip de la màxima categoria de la selecció espanyola va vèncer la francesa a la pròrroga.

Cada dos anys s’organitzen els campionats Europeus i cada quatre, el Mundial. L’any passat la selecció espanyola va quedar segon, per darrera de França. Marià Clavell és un jugador important per a la selecció estatal. És el segon millor jugador del món de la màxima categoria d’aquest esport, segons el Rànquing Mundial de Horseball del 2016.