ANC i Òmnium Garrotxa han reservat 40 busos per portar els garrotxins a la manifestació de l’11-S

L’ANC i Òmnium Garrotxa han convocat una nova manifestació amb motiu de la diada de Catalunya. Enguany, la convocatòria té una significació especial, ja que la Diada se celebrarà dies abans del referèndum sobre la independència de Catalunya anunciat pel president de la Generalitat. Les dues entitats han reservat 40 busos per portar els garrotxins a la manifestació de l’11-S.

Enguany, l’ANC i Òmnium proposen que els manifestants a la Diada formin una creu gegant a Barcelona, símbol del signe més. Les entitats sobiranistes volen sumar la base social a favor de la independència de cares al referèndum de l’1 d’octubre. Per sumar, les delegacions comarcals ja s’han posat a treballar. L’ANC i Òmnium Garrotxa organitzaran autocars per poder participar a la manifestació. Els tiquets valen 10 euros. Es podran adquirir al local d’Òmnium a Olot els dies següents 22, 24, 29 i 31 d’agost, així com el 5 de setembre, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.