Can Trincheria acull una mostra dels guanyadors de la beca Olot Fotografia

Els treballs dels dos guanyadors de la 5a beca d’Olot Fotografia es poden veure a Can Trincheria, fins el 4 de setembre. De moment, es tracta només d’una mostra, ja que la biennal va ser l’any passat i el resultat final dels projectes es presentaran el 2018.

Can Trincheria acull una exposició dels guanyadors de la 5a beca Olot Fotografia. Es tracta només d’un tast de deu fotografies, ja que els dos autors guanyadors Daffke Hollstein i Jordi Comas van guanyar la biennal l’any passat i el resultat final del seu projecte es presentarà el 2018 a l’Hospici. En aquesta edició dels premis van ser dos els guanyadors davant dels dilemes del jurat per decantar-se per un. Es va donar 1.000 a cadascun per tal de desenvolupar el seu projecte artístic. Aquesta beca és organitzada per Olot Fotografia, una associació cultural que vol donar a conèixer al gran públic, l’obra i les mirades de nous fotògrafs. La mostra es pot veure fins el 4 de setembre a Olot, dos dies abans de Festes del Tura.

x