Estelada 2014 engega la campanya per l’1-O i s’ofereix als pobles petits per organitzar-hi debats

Estelada 2014 ja ha preparat la campanya per demanar el sí al referèndum. Difondrà cartells i bànners a carrers i a la xarxa, i s’oferirà als ajuntaments dels pobles per organitzar debats sobre l’1 d’octubre.

La campanya que l’entitat independentista Estelada 2014 ha preparat de cares a l’1 d’octubre consistirà en la promoció d’un cartell obra de Xavier Prat de Demaneragrafica, que es difondrà per les xarxes socials. El cartell explica la independència com un projecte inclusiu. L’entitat també difondrà un seguit de bànners amb missatges sobre els beneficis de la independència que es publicaran cada dia fins a l’1 d’octubre a les xarxes socials i al blog d’Estelada 2014. Es tracta d’una selecció de 50 bànners dels que el diari El Punt Avui va publicar quan faltaven 100 dies per a la celebració del referèndum. El cartell que Estelada 2014 ha preparat amb motiu de la campanya de l’1 d’octubre també s’enganxarà als llocs de la Garrotxa habilitats per fer-ho. L’entitat ha demanat a l’Ajuntament d’Olot i al Consell Comarcal que convoquin una reunió amb partits i entitats per informar sobre quin operatiu establiran durant la campanya pel referèndum per garantir el manteniment a la via pública dels cartells i pancartes.

Estelada 2014 també també té previst posar-se en contacte amb els ajuntaments dels pobles de la comarca per organitzar debats sobre el referèndum de l’1-O i el que pot passar després a partir del resultat que en surti. Estelada 2014 va néixer fa 12 anys. Des de llavors ha organitzat un centenar d’activitats, xerrades i presentacions de llibres per explicar la viabilitat de la independència de Catalunya i dels Països Catalans.