Fins el 20 d’agost es pot veure l’exposició ‘El taller de los sueños’ al Museu Comarcal de la Garrotxa, en el marc del Workshop Internacional RCR

En el marc del Workshop Internacional dels RCR, es pot veure al Museu Comarcal de la Garrotxa la mostra ‘El taller de los sueños’. Es tracta d’obres de fusta provinent dels Estats Units i dissenyades a partir del treball d’arquitectes i professionals del món de la cultura d’arreu de l’Estat. L’exposició es pot veure fins el dia 20.

L’escriptor Javier Cercas tenia un somni: disposar d’una butaca còmoda, on poder llegir, escriure, meditar. El somni es va fer realitat. Els arquitectes RCR li van fer una butaca a mida i es pot veure, juntament amb altres obres, al Museu Comarcal de la Garrotxa. L’Hospici acull fins el 20 d’agost l’exposició ‘El taller de los sueños’, una mostra que combina l’enginy de quatre arquitectes i dissenyadors i les inquietuds de quatre talents en l’àmbit cultural de l’Estat, com els cuiners Juan Mari i Elena Arzak o l’arquitecte Marta Thorne. Es tracta, en tots els casos, de somnis de fusta: una casa ambulant i portàtil; un laboratori per a cuinar; taules per fer el cafè. Totes les obres, que es troben a cavall de l’art de l’ebenisteria i l’escultura, estan fetes amb aquest material. La mostra es va presentar a l’Hay Festival de Segòvia el setembre de l’any passat.

x