La UE Olot busca un pivot o un davanter per reforçar la plantilla després de la lesió de Dembo

La lesió de l’extrem Dembo ha deixat un buit físic i anímic a la Unió Esportiva Olot que el club intentarà suplir amb la incorporació d’un pivot o un davanter. L’Olot també busca un equip, en aquest cas per cedir Pujadas, que vol que sumi minuts mentre es manté vinculat al club, i pensa a quedar-se Moha com a recanvi del porter Ginard.

La ruptura que Dembo va patir la setmana passada a l’encreuament al lligament creuat anterior del genoll dret el deixarà entre 6 i 8 mesos fora dels terrenys de joc. El club ja s’ha posat a treballar per omplir el buit que deixa el jugador gambià. La plantilla té més que coberta posició d’extrem de Dembo. L’equip tècnic busca un pivot o un davanter a l’hora de reforçar l’equip.

La Unió Esportiva Olot està molt satisfeta del rendiment dels jugadors que ha tingut a prova aquesta temporada. El porter Moha es quedarà a l’equip com a alternativa de Ginard. Pel que fa a Pujadas, és probable que segueixi vinculat al club però cedit a un altre equip per acumular minuts i guanyar experiència. Els jugadors juvenils que han acompanyat el primer equip a la pretemporada seguiran al club competint a la seva categoria.

x