La coordinadora general del PDeCAT demana a les Planes d’Hostoles que ningú dubti de la determinació de JxSí sobre el referèndum

Aquest dimecres, el Tribunal Constitucional va notificar als membres de la mesa del Parlament la suspensió de la reforma del reglament que permetia impulsar lleis per la via d’urgència. L’advertència va ser signada pels membres de la mesa, entre ells, el nou vicepresident del Parlament, l’alcalde de Besalú Lluís Guinó. Des de les Planes d’Hostoles, la coordinadora general del PEDeCAT, Marta Pascal, ha donat suport als membres de la mesa i ha demanat que ningú dubti de la determinació de Junts pel Sí per tirar endavant el referèndum.

Aquest dimecres, a la reunió de la mesa del Parlament, la presidenta, Carme Forcadell, va decidir no incloure a l’ordre del dia la llei del referèndum registrada per Junts pel Sí i la CUP. La coordinadora general del PEDeCAT, Marta Pascal, ha demanat des de les Planes d’Hostoles, on ha assistit a l’assemblea de militants, que nincú dutbi de la determinació del Govern de Junts pel Sí.

Marta Pascal ha assegurat que, en aquest moment polític excepcional, els membres de la mesa del Parlament tenen una responsabilitat afegida. En aquest sentit, ha expressat el seu suport al garrotxí Lluís Guinó, vicepresident del Parlament, així com a tots els membres de la mesa, que ahir van haver de signar l’advertiment del Tribunal Constitucional, després de suspendre la reforma del reglament de la cambra. Ahir Mariano Rajoy també va advertir als membres de la mesa que, si decideixen dur a tràmit la lli del referèndum, la impugnarà davant el tribunal Constitucional.