L’assemblea de militants del PDeCAT les Planes d’Hostoles reelegeix Eduard llorà com a candidat a les eleccions municipals del 2019

La coordinadora general del PEDeCAT ha fet aquestes declaracions durant l’assemblea de militants de Les Planes d’Hostoles, que ha reelegit unànimement Eduard Llorà com a alcaldable. És el primer candidat del partit proclamat a la Garrotxa. El PDeCAT vol proclamar tots els caps de llista al llarg del proper any.

 

Amb el suport de la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, l’assemblea de militants de les Planes d’Hostoles va reelegir per unanimitat l’alcalde, Eduard Llorà com a cap de llista a les eleccions municipals del 2019. Llorà és el primer candidat del PDeCAT a ser proclamat a la Garrotxa. El partit vol proclamar tots els caps de llista dels municipis de Catalunya al llarg del proper any.

Eduard Llorà va presentar-se com a candidat per Convergència i Unió per primera vegada el 2007. La seva candidatura va perdre les primeres eleccions en què es va presentar i va guanyar les segones, si bé en minoria. El 2015 va tornar a guanyar, aquesta vegada amb majoria. Durant els sis anys que porta com a alcalde, ha pogut desencallar actuacions importants per al municipi, com la inauguració de la llar d’infants, inversions a l’escola, el carrer del Pla, restitució d’il·luminació led, el sistema de canalitzacions o la xarxa de distribució d’aigua. Durant la seva alcaldia també s’ha fet un salt en la pogramació cultural del poble, amb iniciatives com el Planestiueja, que s’està portant a terme aquests dies d’estiu.