El sènior femení del Club Bàsquet Olot arrenca amb nou entrenador: Werner Estellé

Després d’una magnífica temporada esportiva del sènior femení del Club Bàsquet Olot, el club olotí va tornar ahir als entrenaments amb diverses novetats. Albert Farrés ja no és al capdavant de l’equip i el seu relleu l’agafa Werner Estellé amb un equip de professionals que estaran al costat de l’equip tota la temporada.

El sènior femení del Club Bàsquet Olot ja està en marxa. Ho fa després d’una temporada en la qual es van aconseguir complir amb escreix tots els objectius marcats pel club. Les noies d’Albert Farrés van competir amb tots els rivals i van demostrar estar a l’alçada de la Primera Catalana. Enguany el club ha apostat per professionalitzar la secció el màxim possible i, amb la marxa de Farrés, han arribat Werner Estellé i tot un equip de professionals que treballaran durant el dia a dia amb les jugadores, entre els quals destaca Moi, el preparador físic, que va treballar amb l’Akasvayu Girona a l’ACB. La baixa confirmada de Carla Montero ha estat compensada amb l’arribada de Nuri Rius provinent d’Uni Girona. També s’espera la baixa de Patri Gaenza, que no podrà completar la temporada per qüestions laborals. En matèria de reforços, s’està treballant en l’arribada d’una o dues jugadores interiors.