Donen a conèixer tres nous espectacles de la mostra El Petit Format

El Petit Format ja ha donat a conèixer cinc de les deu obres que es podran veure del 22 al 26 de novembre, en el marc de la tercera Mostra de Teatre d’Olot. A part de les dues que ja havien anunciat, s’acaben de presentar tres nous espectacles: ‘Homenatge’ d’Aflel Teatre, ‘Menut Cabaret’ de la Companyia Sola & Tully  i ‘Comiat’ de Cametes Teatre. Al llarg de l’agost, es sabran la resta de companyies que actuaran a la mostra.

El Petit Format es va fent gran. La tercera mostra de Teatre d’Olot s’allarga fins a cinc dies, del dimecres 22 al diumenge 26 de novembre, i es podran veure 10 espectacles.  De moment, ja se’n coneixen cinc i la resta, s’aniran desvetllant al llarg del mes d’agost. Aquesta tercera edició vindrà carregada de novetats. Companyies de fora de Catalunya actuaran a Olot. És el cas de la Companyia Onírica Mecànica, de Múrcia, que representarà ‘Circo Submarino’, obra guardonada a la Fira de Titelles de Lleida.  Per altra banda, la companyia catalana La Trama Produccions presentarà ‘Vernissatge’, una reflexió sobre el món de les aparences, amb molt bona acollida al teatre Maldà de Barcelona. També destaca ‘Homenatge’ d’Aflel Teatre , una proposta de microteatre.  Les altres dues obres que ja es coneixen són ‘Menut Cabaret’, de la Companyia Sola & Tully,  i ‘Comiat’, de Cametes Teatre.

Les funcions, pensades per un públic reduït, de 20 a 60 persones com a màxim, es representaran en espais com el Teatre Principal, l’Orfeó, el Núria Social o, per primera vegada, al Cafè Art Fontanella. L’1 de setembre es posaran a la venda les entrades.