700 persones es concentren davant l’Ajuntament d’Olot per expressar el condol a les víctimes i els familiars de l’atemptat de Barcelona

Tots els municipis de la Garrotxa han mostrat el seu condol per les víctimes de l’atemptat de Barcelona, així com el rebuig a la violència del terrorisme. Ho han fet amb cinc minuts de silenci que han guardat davant els Ajuntaments. Els consistoris s’han adherit a la declaració de tres dies de dol. Les banderes onejaran a mig pal. Molts ajuntaments han suspès alguns dels actes que havien previst aquest cap de setmana.

700 persones s’han aplegat a les 12 del migdia davant de l’Ajuntament d’Olot per manifestar el seu suport a les víctimes de l’atemptat d’ahir a Barcelona. Josep Maria Corominas ha llegit un manifest i després, s’han fet cinc minuts de silenci. Regidors de tots els grups municipals de la ciutat hi han assistit. Els ajuntaments han decretat tres dies de dol.