Dimarts i dimecres hi haurà canvis de circulació per obres a la plaça Clarà

La setmana que ve hi haurà canvis de circulació a la plaça Clarà. Serà dimarts i dimecres, quan es faran diverses obres entre la zona del passeig de Barcelona i plaça Catalunya.

Dimarts i dimecres vinent hi haurà canvis de circulació a la plaça Clarà per obres. Els treballs afectaran el tram entre plaça Catalunya i el passeig de Barcelona. Primer, el dia 22 s’obrirà una rasa a la plaça Clarà, al pas de vianants situat entre la plaça Catalunya i el passeig de Barcelona. La circulació procedent de l’avinguda Reis Catòlics es desviarà cap a la plaça Catalunya.

El dia 23, dimecres, s’asfaltarà la cruïlla on conflueixen a la plaça Clarà, el passeig de Barcelona i el carrer Vilanova. Es tallarà el trànsit a totes les vides de l’encreuament. Mentre que els vehicles que vagin pel carrer Mulleres, s’hauran de dirigir al carrer Pare Roca; els que provinguin de Reis Catòlics, es tornaran a desviar cap a la plaça Catalunya. Per altra banda, el trànsit del passeig de Barcelona haurà de girar a l’alçada del monument a Fontanella.

x