La Unió Esportiva Olot debuta a la categoria de bronze davant l’Hércules amb Moha incorporat a la plantilla

La Unió Esportiva Olot tornarà a Segona Divisió B amb una visita a un dels camps importants de la categoria, el José Rico Pérez d’Alacant. El conjunt garrotxí ha completat una pre-temporada amb resultats molt diversos però ara arriba la primera prova de veritat.

Arrenca la competició per la Unió Esportiva Olot i ho fa amb una visita a un dels estadis amb més mística i història de la Segona Divisió B, el José Rico Pérez de l’Hércules d’Alacant. El nou tècnic garrotxí, Martín Posse, és plenament conscient que el rival que visiten és un dels clubs grans de la categoria. El conjunt garrotxí, tot i els resultats de la pretemporada, ha aconseguit, segons el seu tècnic, la identitat en el futbol que buscaven. Han treballat diverses variants tàctiques de cara a poder adaptar-se a situacions concretes del joc. Demà dissabte, a 2/4 de 9 del vespre, l’Olot torna a ser de bronze. Posse comptarà amb Moha que serà el nou porter de la Unió Esportiva Olot. Ho és després d’haver superat les proves que ha realitzat en les últimes dues setmanes i que han convençut el tècnic de la seva contractació. Moha ve avalat pel Director Tècnic Sergi Raset, que el coneix de les categories inferiors del Girona. Es defineix com un porter amb bon joc de peus, que va bé per dalt i que sota pals mostra bons reflexos. El mateix Moha va explicar que arribava a l’Olot a competir i aprendre de Xavi Ginard.

x