Finalitza la desena edició de l’International Summer Workshop RCR Arquitectes

Ahir va clausurar la desena edició del Wokshop Internacional RCR que té lloc a l’Espai Barberí. 131 joves d’arreu del món, d’entre 25 i 34 anys han vingut a la Garrotxa a formar-se amb els guanyadors del Premi Pritzker 2017.

10 anys enrere el Workshop Internacional d’RCR Arquitectes va arrencar amb un únic taller, el d’Arquitectura i Paisatges. Actualment s’ofereixen, durant el mes d’agost, tallers d’aquesta especialitat, d’Audiovisual i Fotografia, i d’Escenografia. Però no només aquests, sinó que també s’inclou un Programa de Dansa, de Disseny Gràfic i un Programa Obert per a tots els públics amb un cicle de conferències i una exposició. L’objectiu, presentar un projecte per integrar tres edificis emblemàtics al centre d’Olot creant un “triangle verd museístic”. Enguany, 131 alumnes d’entre 25 i 34 anys hi han participat i les sol·licituds per fer-ho no paren d’augmentar.