L’Olot treu un bon empat del José Rico Pérez d’Alacant davant un Hércules candidat a tot

FOTO: HÉRCULES FC

La Unió Esportiva Olot ha tret un bon punt del camp de l’Hércules d’Alacant en la seva tornada a la divisió de bronze del futbol estatal. Els de Martín Posse s’havien posat per davant, amb un gol de Marc Mas, però Juli va empatar per als locals.

Dissabte els homes de Martín Posse van tornar a competir a la lliga de Segona Divisió B sense complexos. La visita al camp de l’Hércules és, possiblement, una de les més complicades de la competició, i els olotins ho sabien. Ben aviat, van fer-se amb el control de la pilota i, ordenats en un 4-3-3, van portar el ritme del partit en una primera part en què l’Olot ho va intentar des de mitja distància en dues ocasions i els alacantins ho van fer mitjançant centrades a l’àrea. La defensa garrotxina, però, es va imposar amb autoritat. A la segona part, els locals van pressionar per fer el gol, demostrant la seva condició de candidats a l’ascens, i quan pitjor ho estava passant l’equip de Martín Posse, un contraatac liderat per Guzmán va acabar a les botes de Marc Mas, que no va perdonar. El gol obeïa al mèrit fet per l’Olot en la primera meitat i obligava a l’Hércules a nedar contracorrent. El tècnic alacantí va posar tota la carn a la graella i va aconseguir el resultat esperat pels locals. A 12 minuts pel final, Juli empatava el partit des de dins l’àrea. Posse va optar per assegurar el punt en un camp complicadíssim, i va tancar línies, fent entrar Roger Vidal i Carles Mas. Al final, 1 a 1 en una bona rrentrada de la Unió Esportiva Olot a la categoria de bronze.