El Planestiueja toca a la seva fi amb més de 5.000 visitants

S’apropa el final del Planestiueja 2017, la segona edició d’un cicle d’espectacles que enguany ja ha atret més de 5mil visitants amb una quinzena d’activitats que acabaran dissabte que ve, a les 10 de la nit, a la Vedruna amb Elena Gadel i Julia Cutler.

La segona edició del Planestiueja ja toca a la seva fi. A falta de l’espectacle del proper dissabte, més de 5mil persones han gaudit de la quinzena d’espectacles que s’han pogut veure. Activitats per a tots, amb diferents estils musicals, com jazz, música d’autor, country o gospel, i sessions de cinema a la fresca, com la viscuda ahir a la plaça del Jonquer. El Planestiueja és un cicle que busca la proximitat entre l’artista i el públic. Aquesta és una de les raons per les quals es caracteritza per tenir lloc en espais emblemàtics, que afavoreixin que l’artista se senti còmode, com allotjaments rurals. L’espectacle que tancarà aquesta segona edició anirà a càrrec de Julia Cutler i Elena Gadel i tindrà lloc dissabte que ve a les 10 de la nit a La Vedruna. Les entrades són limitades i es poden aconseguir a l’Ajuntament de Les Planes o al web de Turisme Garrotxa.