L’Escola de Belles Arts de Sant Joan ofereix un curs de teatre per a adults

L’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts ofereix, per primera vegada, un curs de teatre per a adults. La professora serà l’Anna Aumatell. El curs comença a l’octubre i les inscripcions ja estan obertes.

L’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts amplia la seva oferta formativa. El pròxim curs s’ofereix un curs de teatre, a càrrec de la professora Anna Aumatell. Va adreçat tant a aquelles persones que vulguin explorar la seva vessant més creativa com a actors i actrius amateurs. La franja d’edat també és molt àmplia. És un curs pensat per adults però s’hi poden apuntar les persones majors de 12 anys. El curs es farà els dimarts a la tarda i començarà a l’octubre i durarà fins al juny. Les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer a través del mòbil 9680 71 79 01, de la pàgina web www.annaaumatell.com o per correu electrònic info@annaaumatell.com .