L’Olot incorpora el migcampista Yeray Sabariego a l’equip i no es descarten més fitxatges abans de l’1 de setembre

La Unió Esportiva Olot compta amb una nova incorporació; el català Yeray Sabariego. Pivot defensiu amb un perfil físic i de contenció, ve a reforçar la medul·lar, ocupant la plaça de majors de 23 anys que Dembo ha deixat vacant per lesió. Aquest dissabte l’Olot jugarà contra el Sabadell, l’ex-equip de Sabariego.

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia la seva última incorporació: el migcampista de Badia del Vallès Yeray Sabariego. El jugador té experiència a la categoria i a Segona A.  Ha jugat a la filial del Granada i cinc temporades al CE Sabadell. Es tracta d’un pivot defensiu i de perfil físic i de contenció. Amb el nou fitxatge, l’equip cobreix el migcamp i la defensa. No es descarten noves incorporacions abans de l’1 de setembre per a la zona ofensiva.

Yeray havia jugat a l’Estadi Municipal amb el Sabadell ara fa 2 anys i en recorda el bon ambient de l’afició. Precisament, Sabariego podria jugar el seu primer partit contra el seu ex-equip. El Sabadell serà el rival de l’Olot aquest dissabte a les vuit del vespre, en la segona jornada de lliga.