El músic empordanès Lluís Lozano omple d’havaneres i cançons de taverna el Parc Nou d’Olot

Diumenge a la tarda, en el marc de Música al Parc es va poder escoltar el músic figuerenc Lluís Lozano. Lozano i la seva banda van tocar les cançons del seu darrer disc i les del proper; prop d’una vintena de temes d’autor amb matisos folk i rock. Era la primera vegada que actuaven a Olot.

El cantautor empordanès Lluís Llozano i la seva banda va emplenar diumenge de música el Parc Nou d’Olot. En el marc del cicle Música al Parc, organitzat per l’Institut de Cultura de la Ciutat, es van poder escoltar cançons de taverna i havaneres. Lozano va tocar tots els temes del seu darrer disc, Carlota Deluxe, un àlbum de 13 cançons d’autor amb matisos folk, rock i country.

Lozano i la seva banda també van tocar les peces del seu nou disc. És la primera vegada que Lozano actua a la Garrotxa. El cantant de Figueres porta tota la vida dedicat a la música, però només fa una dècada que interpreta les seves pròpies cançons. En aquests 10 anys, ha publicat tres discs. N’està a punt de publicar un altre, en català.