El Club Tennis Taula Olot Ammerländer arriba a un acord de col·laboració amb Mans Unides

El Club Tennis Taula Olot Ammerländer i la ONG Mans Unides han formalitzat avui, al Restaurant La Deu, un acord per dur a terme, conjuntament, una campanya de recaptació de fons que hauria de servir per a les dues entitats.

El Club Tennis Taula Olot ha refermat avui la seva condició d’entitat esportiva especial pels seus valors. Ho ha fet mitjançant la firma d’un acord amb Mans Unides per la venta de tasses que ajudin a recaptar fons, tant per la ONG, com pel club de cara a una temporada en la qual debuten a Divisió d’Honor. Es prepararan unes 4.000 tasses amb l’objectiu de vendre-les a un preu de 5 euros, dels quals 1 anirà destinat a Mans Unides i la resta seran pel club. És una campanya que estarà en vigor fins febrer de 2019, convertint-se així en la primera entitat esportiva en dur a terme un projecte d’aquestes característiques amb Mans Unides a tota la Demarcació de Girona. A més de l’objectiu solidari, la intenció del club és obtenir uns ingressos extra que ajudin a l’entitat a afrontar aquest primer any a Divisió d’Honor amb un objectiu: salvar la categoria. Les tasses es comercialitzaran, aproximadament, a partir de les Festes del Tura.

x