El Club Vòlei Olot organitzarà el dissabte 2 de setembre la 25a edició les ’12 hores de Vòlei Platja a la Muntanya’

El Dissabte 2 de setembre les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports d’Olot acolliran la 25a edició de les ’12 hores i picu de Vòlei Platja a la Muntanya’ del Club Vòlei Olot.

Per 25è any el Club Vòlei Olot organitzarà les ’12 hores i picu de Vòlei Platja a la Muntanya’ el dissabte 2 de setembre. L’activitat arrencarà a les 9 del matí amb la concentració dels equips a l’exterior del pavelló. A 2/4 de 10 es donarà el tret de sortida al torneig que durarà fins les 9 de la nit, moment en el qual tindran lloc les dues finals i el lliurament de premis. Les inscripcions al torneig es poden fer anticipament a través de la pàgina web voleiolot.cat amb un preu de 70 euros per equip o bé presencialment al bar del pavelló entre els 28 i el 30 d’agost amb un preu de 80 euros per equip. La inscripció dona dret a 10 entrepans i 10 begudes.

La competició continuarà el format tradicional amb els tres grups ‘Arreplegats’, ‘Nivea’ i ‘Aftersun’ que permetran anar anivellant el torneig. Els diferents partits són en format 4 contra 4 i només es permetrà un jugador o jugadora sènior federat en pista. Per altra banda el torneig obliga a cada equip a, com a mínim, comptar amb una jugadora en pista. Els premis seran productes de la Garrotxa. La competició inclou també una versió per a nens i nenes amb inscripció gratuïta.

El dia anterior al torneig, divendres dia 1 de setembre, un representant de cada equip inscrit haurà de recollir el calendari i aclarir qualsevol dubte. Amb tot, el Club Vòlei Olot segueix apostant amb aquest torneig per l’esport i la vessant lúdica del vòlei.

x