El coreògraf i ballarí Cesc Gelabert va oferir l’espectacle ‘Solos’ al festival Ésdansa de les Preses

El català Cesc Gelabert, un dels millors coreògrafs i ballarins mundials, està prenent un paper destacat dins la programació de l’Ésdansa 2017. A més de formar part dels tallers, les xerrades participatives i ser un dels integrants del Laboratori, també n’ha ofert un espectacle. Va ser ahir a la plaça Major de les Preses quan el ballarí i coreògraf va oferir l’espectacle Solos, amb una selecció de balls inèdita i exclusiva per al festival de la dansa d’arrel tradicional.

Amb els seus Solos, el coreògraf i ballarí Cesc Gelabert s’apropa al ball tradicional català, descontextualitzant-lo formalment i apropant-lo a nous llenguatges creatius. Ahir, per al Festival Ésdansa de les Preses, va escollir ballar la sardana Enyor, de Ricard Lamote de Grignon, el Preludi de Frederic Monpou o el Fandango barroc del Pare Soler. En el seu 35è aniversari, el Festival Ésdansa ha tingut el privilegi de comptar amb un dels millors ballarins i coreògrafs mundials, Cesc Gelabert, que enguany participa activament en bona part dels actes en què es desglossa la seva programació.