El reasfaltat a la cruïlla de l’Ideal d’Olot obliga a desviar el trànsit aquest dimecres

La circulació al tram comprès entre plaça Catalunya i passeig de Barcelona estarà desviada fins aproximadament les 8 del vespre degut a les obres d’asfaltat de tota la cruïlla d’aquest sector de l’Ideal, en la confluència entre la plaça Clarà, passeig de Barcelona i el carrer Vilanova.

Per poder fer aquests treballs amb rapidesa i seguretat s’ha tallat la circulació de totes les vies d’aquest encreuament: al passeig de Barcelona a l’alçada de la rampa del pàrquing de la plaça Catalunya, entre el carrer Nonet Escubós i plaça Clarà; a la plaça Clarà la cruïlla de la sortida de l’Escola Pia i la plaça Catalunya, i, també a la plaça Clarà, la cruïlla amb el carrer Mulleras.
Això implica que tot el trànsit que circula pel carrer Mulleras en direcció a la plaça Clarà s’haurà de desviar pel tram de la mateixa plaça direcció al carrer Pare Roca. Els vehicles que circulen per l’Avinguda Reis Catòlics en direcció al passeig de Barcelona, seran desviats a la plaça Clarà cap a la plaça Catalunya. El trànsit del passeig de Barcelona podrà girar cap al carrer Nonet Escubòs o donar mitja volta.