La 64a edició de la travessia Tossols-Basil del Club Natació Olot tindrà lloc aquest diumenge

La Travessia Tossols-Basil assolirà aquest diumenge el seu 64è aniversari. El Club Natació Olot presenta dues novetats: el sistema xip per a totes les categories i que enguany forma part d’un circuit de travessies de la Federació Catalana de Natació.

La 64a edició de la Travessia Tossols-Basil tindrà lloc diumenge i enguany presenta dues novetats. El sistema informàtic mitjançant el xip, que ja es va provar l’any passat, estarà present en totes les categories de l’esdeveniment. A més, a partir d’aquest any la Tossols-Basil formarà part d’un circuit de travessies de Girona i de la comarca d’Osona, gràcies a l’entesa del Club Natació Olot amb la Federació Catalana de Natació.

Dins del circuit s’hi poden trobar travessies emblemàtiques com la del Pantà de Sau, la de les illes Medes a l’Estartit, la de Banyoles entre d’altres. Des del Club Natació Olot agreixen la tasca de l’Ajuntament d’Olot pel que fa la neteja dels marges del riu.

El CN Olot preveu unes inscripcions similars a les de l’any passat, al voltant dels 130 participants. Diumenge a partir de 2/4 de 10 començarà la programació amb una xocolatada i repartiment de xips. A 3/4 d’11 arrencarà la sortida per categories i a 2/4 d’1 començarà la travessia de llarga distància.