El coordinador organitzatiu del PDeCAT cerca a Olot nous compromisos amb el projecte polític

Segona visita d’un coordinador del Partit Demòcrata Català a la garrotxa en només una setmana. Si la coordinadora general, Marta Pascal, es reunia amb l’assemblea de militants de les Planes d’Hostoles el passat dimecres, ahir era el coordinador organitzatiu, David Bonvehí, qui es reunia en un sopar amb càrrecs electes i simpatitzants del partit. El PDeCAT vol afiançar-se al territori de cares a les properes eleccions municipals.

Comprometre la gent del territori. Amb aquests objectius, els dos coordinadors del PDeCAT recorren aquests dies cada una de les comarques catalanes. Ahir, el coordinador organitzatiu va ser a Olot en un sopar que va compartir amb el vicepresident del Parlament, Lluís Guinó, i els presidents local i comarcal del PDeCAT, així com el president del Consell Comarcal de la Garrotxa i simpatitzants del partit. Bonvehí vol recollir la possible il·lusió que pot generar un nou projecte polític.

Abans del 10 de juny, Marta Pascal i David Bonvehí volen veure proclamats alcaldables a tots els municipis catalans, ja sigui sota les sigles del PDeCAT o en coalició amb altres forces polítiques. Un altre objectiu dels coordinadors del PDeCAT és escoltar el territori i respondre les seves demandes amb inversions concretes.

A nivell nacional, el PDeCAT demana als seus possibles electors que es manifestin de forma massiva el proper 11 de setembre. Bonvehí està convençut que els ciutadans, siguin o no partidaris de la independència, volen votar en el proper referèndum per determinar quina és l’opció política majoritària al país.

x