Les Festes del Tura comptaran amb un nou protocol d’actuació davant les agressions sexistes

Per aquestes Festes del Tura, s’ha renovat el protocol d’actuació davant les agressions sexistes. Roser Matas ha dissenyat un cartell amb el lema ‘No és no. aTURA les agressions sexistes’.  Com a novetat, la comissió de festes ha impulsat un equip de joves ‘instagramers’ per cobrir els actes i oferirà un servei wifi gratuït i cobertura extra a la zona del Firal. La programació s’ha començat a repartir aquesta setmana.

Les Festes del Tura venen farcides de novetats. Aquest any, des de la comissió de festes s’han volgut potenciar les xarxes socials. Sobretot, l’Instagram. Un equip de joves participaran als actes i penjaran fotografies a través d’aquesta aquesta xarxa. Precisament, per garantir la bona connexió a la xarxa durant les festes, Xartic donarà una cobertura extra d’internet a tot el Firal. Hi haurà wifi gratuït.

Aquesta setmana ja s’ha començat a repartir el programa d’activitats. S’ha renovat la publicació perquè sigui més fàcil de consultar. Tots els actes es poden descarregar a l’aplicació mòbil de Festes del Tura. Des de l’App, es poden conèixer els canvis d’última hora de la programació. Les Festes del tura han renovat el protocol d’actuació davant les agressions sexistes. S’han fet cursos de formació a la Comissió de Festes i la Roser Matas, autora del cartell de festes, n’ha dissenyat un altre amb el lema ‘No és no. aTURA les agressions sexistes’.

x