El grup de joves de Sant Joan les Fonts ‘Els Colats’ organitza la 2a Festa Rural al Prat de les Coromines

L’Associació de joves de Sant Joan les Fonts, Els Colats, organitzen la segona edició de la Festa Rural. Serà el dissabte del 2 de setembre i tindrà lloc al Prat de les Coromines, al costat del pavelló i el camp de futbol. Hi haurà servei gratuït de Teisa des d’Olot.

Sant Joan les Fonts és un municipi amb molta activitat dedicada als adults. És per això que els joves del poble van crear, l’any passat, l’anomenada Festa Rural. Els Colats, que així és com es diu el grup de joves de Sant Joan, va dur unes 500 persones a la primera edició i esperen que enguany, com a mínim, igualin les xifres. Amb l’ajuda econòmica de l’Ajuntament del municipi, Els Colats afronten la segona edició amb molta il·lusió. La 2a Festa Rural tindrà lloc el dissabte 2 de setembre al Prat de les Coromines.