La cervesa artesana Forca dedica una tirada d’etiquetes al Major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero

Daniel Ros, un obrador de cervesa artesana de Besalú, ha dissenyat una etiqueta per la cervesa que ven en honor a la coneguda frase del Major Trapero en roda de premsa, que s’ha fet viral, ‘Bueno pues molt bé, pues adiós’. Una etiqueta que les comissaries han agraït i que els particulars veuen amb bons ulls pel seu missatge.

‘Bueno pues molt bé, pues adiós’ és una de les frases més repetides en els darrers dies. El seu autor, el Major Trapero, la va utilitzar quan un company periodista va queixar-se de l’ús del català en una roda de premsa informativa sobre els atemptats a Barcelona i Cambrils. El seu sentit reivindicatiu ha fet que molta gent l’agafés com a seva i a Besalú, la marca de cervesa artesana Forca ha etiquetat un model de cerveses amb aquesta frase.

De moment la tirada ha estat de 250 etiquetes i la majoria les han comprat les comissaries de la comarca. L’èxit que ha tingut en vendes en només 24 hores ha fet que Ros, que és dissenyador gràfic i personalitza les etiquetes dels seus productes per esdeveniments, ja estigui pensant en fer més tirades.

x