Una quinzena voluntaris internacionals ajuden a recuperar els Horts d’en Soler de Sant Feliu de Pallerols

Horts d'en Soler

El projecte de recuperació dels Horts d’en Soler de Sant Feliu de Pallerols segueix en marxa. Després del procés participatiu organitzat per analitzar les necessitats dels veïns del municipi i les solucions que podia aportar aquest espai, ara ha arribat el moment de distribuir els canals per on discorrerà l’aigua necessària per als horts. Resilience Earth ja ha elaborat un disseny que vol fomentar les relacions intergeneracionals.

Per tirar endavant el projecte, l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i la Cooperativa Resilience Earth han comptat amb la col·laboració del Servei Civil Internacional de Catalunya, una entitat que es dedica a la promoció del voluntariat internacional. Gràcies a aquesta ajuda, l’Ajuntament i la cooperativa compten amb 15 voluntaris de diversos països del món com Portugal, Rússia, Ucraïna, Àustria, Sèrvia o Mèxic, a banda de catalans i altres provinents de l’Estat espanyol,

Des del 21 d’agost que els voluntaris conviuen en comunitat i ho faran fins el 8 de setembre, temps durant el qual ajudaran a dissenyar el sistema de distribució de les aigües als Horts d’en Soler. Paral·lelament a aquesta tasca, és previst que els voluntaris realitzin activitats al poble amb l’objectiu de promoure l’intercanvi intercultural. Participaran en formacions sobre comunicació no violenta i sostenibilitat resilient. Aquells que vulguin obtenir informació sobre el programa d’activitats, pot consultar la pàgina web santfeliudepallerols.cat o enviar un correu a l’adreça electrònica info@resilience.earth.

x