Aquest dissabte instal·laran un punt informatiu i taules de debats sobre el Nucli Antic aprofitant l’afluència per la festa del barri i la Botiga al Carrer

Aquest proper cap de setmana, i aprofitant la Festa del Nucli Antic i la Botiga al Carrer de dissabte, s’instal·larà un punt informatiu i taules de debat ciutadà sobre la regeneració del Nucli Antic d’Olot a la plaça Major. Serà el moment per a recollir les aportacions de la societat sobre les necessitats i oportunitats d’aquest barri d’Olot.

El Pla de Millora del Nucli Antic es troba en fase de recollida de la opinió ciutadana sobre les necessitats d’aquest barri i és per aquesta raó que aprofitarà la Festa del Nucli Antic i la Botiga al Carrer, que tindran lloc aquest proper dissabte 26 d’agost, per instal·lar un punt informatiu i taules de debats. Els ciutadans trobaran el punt informatiu a la plaça Major i, si encara no ho han fet a través del web nuclianticmesb.cat, també podran contestar els qüestionaris sobre els reptes del barri. Serà a partir de les 10 del matí fins la 13h del migdia a la plaça Major, amb la intenció de recollir aportacions, idees i oportunitats de millora del centre de la ciutat.

x