Sant Feliu de Pallerols es bolca en la preparació d’una exposició en un espai natural

Demà a Sant Feliu de Pallerols s’inaugura l’exposició Art entre llunes i volcans. Es tracta d’una mostra inèdita, tant pel lloc on s’ubica, l’espai natural dels Arbres d’en Casals i el Riu Brugent, com per tots els veïns que ha implicat. 220 persones han col·laborat amb el projecte.

Aquestes són algunes de les instal·lacions que es podran veure aquests dies als arbres d’en Casals i al Riu Brugent al seu pas per Sant Feliu de Pallerols, dins l’exposició exterior ‘Art entre llunes i volcans’. El projecte va ser iniciativa de dues artistes artesanes del poble, Julia Rubio i Lola Picart, i és una proposta inèdita que ha engrescat tot el municipi. El projecte ha aconseguit la col·laboració de 220 persones de totes les edats, a més de l’Ajuntament.

Avui a 2/4 de 8 de la tarda a Ca les Hermanes, els impulsors d’aquest projecte plàstic de creació comunitària el presentaran en una xerrada col·loqui que han titulat ‘les xarxes socials dels arbres. Més enllà d’allò que es veu’. Demà dissabte tindrà lloc la inauguració oficial de la mostra, a les 11 del matí, en un acte que comptarà amb una performance. L’exposició en contacte amb la natura podrà ser visitada fins el 17 de setembre.