La ja tradicional jornada de Comerços al Carrer omple Olot de gent en l’últim dissabte d’agost

Olot va posar punt i final a la temporada d’estiu amb la ja tradicional sortida de les botigues al carrer. Unes 70 botigues van aprofitar per treure els productes i fer promoció de millors preus aprofitant que el dia convidava a sortir. Olot ja és tradició esperar l’últim cap de setmana d’agost per sortir al Comerç al Carrer.

Els carrers plens, els productes al carrer i molt ambient. És una estampa ja tradicional del darrer dissabte d’agost a Olot. La gent, durant la setmana, fa una ullada a les botigues que més els interessen però esperen a dissabte per fer les compres al carrer. Enguany unes 70 botigues han tret els seus aparadors al carrer en una data que significa el punt i final a la temporada d’estiu.