L’Escuderia La Garrotxa homenatja a Montse Juvanteny en el marc del Campionat de Catalunya d’autocross i resistència

Escuderia La Garrotxa

El circuit Els Peluts d’Amer va acollir dissabte el Campionat de Catalunya d’autocross i resistència. L’esdeveniment organitzat per l’Escuderia La Garrotxa va comptar amb una trentena de vehicles a les diferents categories. Joan Salichs de l’Escuderia Lleida va guanyar en la categoria de 2000cc, seguit dels garrotxins Juli Rey i Josep Serra. Pel que fa a 1600cc es va imposar Marc Barcons de l’Escuderia La Garrotxa. En car cross el vencedor va ser Ivan Piña de l’Escuderia Penedès.

El Campionat de Catalunya d’autocross i resistència va tenir lloc dissabte al circuit Els Peluts, al terme municipal d’Amer. L’Escuderia La Garrotxa, encarregada de l’organització, va aprofitar la diada ‘off-road’ per homenatjar a Montse Juvanteny d’Inter-car. Una trentena de vehicles entre cotxes de resistència i ‘buggys’, formalment anomenats ‘car cross’, van prendre part de la competició entre el matí i la tarda de dissabte.

Apassionats del motor de diverses localitzacions no es van perdre l’esdeveniment. Una jornada amb el motor com a protagonista i amb un rerefons especial pels membres d’Inter-car i l’Escuderia La Garrotxa, els quals van tenir molt present durant tot el dia a la Montse Juvanteny.