La 64a Travessia Tossols-Basil va comptar amb prop de 140 participants, més que al 2016

Les tasques de neteja al tram de la Travessia Tossols-Basil del Club Natació Olot van donar els seus fruits ahir a la 64a edició de la travessia. Prop de 140 nedadors i nedadores van competir a les diferents categories.

La 64a edició de la Travessia Tossols-Basil va comptar amb un major nombre de participants respecte els últims anys. 110 nedadors i nedadores van participar a la travessia curta, la de 750 metres, 15 a la popular i 40 a la llarga. Força nedadors van repetir en les dues distàncies.

A la classificació general del recorregut tradicional, de 750 metres, es va imposar David Rodríguez, del GEIEG, amb un temps de 9 minuts i 7 segons, seguit de prop pel nedador del Club Natació Olot Aleix Domènech, primer júnior amb un temps de 9 minuts i 11 segons.

Jordi Romero del Club Natació Castellet va ser el guanyador de la Travessia llarga de la Tossols-Basil, de 1600 metres, amb un temps de 17 minuts i 42 segons; el van seguir David Rodríguez, a 35 segons, i Aleix Domènech, que va acabar a 56 segons del bagenc.

Anna Carrión del Club Natació Calella va ser la primera nedadora en arribar a la distància llarga amb un temps de 20′ 07″. En la curta, la vencedora va ser Celeste Guerrero. Lara Pazos, del CN Olot, que es va quedar molt a prop de les guanyadores. Com és tradició l’esdeveniment del Club Natació Olot va culminar amb jocs aquàtics pels més menuts i l’entrega de trofeus.

x