L’Associació de Comerciants i de veïns del Nucli Antic confien que el Pla de Millora dinamitzi el sector entre la Plaça Major i el Carme

Aquest cap de setmana l’Ajuntament d’Olot ha demanat l’opinió als ciutadans sobre el Pla de Millora del Nucli Antic, amb un qüestionari i unes taules de debat sobre regeneració econòmica. Les entitats també opinen aquests dies sobre com millorar el barri.

De cares a la millora del Nucli Antic d’Olot, l’Associació de Comarcaiants s’ha compromès a mantenir el projecte d’embelliment dels locals buits, promovent la cessió dels espais com a aparador per a altres comerços. L’entitat creu que un arranjament efectiu dels habitatges suposaria un important revulsiu per al comerç del barri. L’Associació de veïns aposta per portar activitat al barri, sobretot al sector que va de la plaça Major a la del Carme, el més degradat del Nucli Antic. Són aquestes propostes constructives les que algunes de les associacions més implicades amb el Nucli Antic d’Olot volen que es tinguin en compte en el pla de millora del barri.