L’especial d’Olot TV ‘Danses del món’ de l’ÉsDansa va ser vist per 15.330 telespectadors a la Garrotxa i 221.970 a Catalunya

Al balanç positiu que ha fet la Marboleny de la 35a edició del festival internacional de música i dansa de les Preses se li suma encara una altre xifra, la dels espectadors que han vist per televisió l’espectacle de dissabte a la nit, el ‘Danses del món’, i que va emetre en directe Olot Televisió en coproducció amb La Xarxa. Només a la Garrotxa l’han vist 15.330 espectadors i només a través de la TDT, aquesta xifra representen 2.280 espectadors més que l’any passat. A nivell de tot Catalunya aquesta xifra d’aquest 2017 s’enfila fins als 221.970 espectadors, segons les dades que facilita l’empesa Konodrac.

Aquestes xifres demostren la bona acceptació per part de l’audiència d’emetre en directe les activitats lúdiques i culturals que s’organitzen a la comarca i demostren la fidelitat que tenen els garrotxins amb Olot Televisió. En aquesta línia Olot Televisió ja prepara tres directes més coincidint amb les festes del Tura. El primer serà el programa ‘País Km0’ el dia 6 de setembre a partir de les 18h i coincidint amb la cercavila, el segon serà el dia 8 de setembre, a partir de les 11.50, per oferir en directe el ball de la faràndula, i el dia 9 de setembre, a partir de les 18h, l’actuació dels Xerrics d’Olot i les colles convidades.

Davant l’èxit del ‘Danses del món’ Olot Televisió en farà diverses reemissions de l’espectacle. Serà aquest proper dissabte en dues emissions, a les 12 del migdia i a les 11 de la nit i, diumenge, una última emissió a les 8 del vespre. També es pot veure el programa íntegre a l’espat OTV a la carta.