El Club Bàsquet Olot sènior femení inicia amb bon peu la pretemporada guanyant el Cassanenc per 55 a 74

El sènior femení del Club Bàsquet Olot ha iniciat amb bon peu els partits de preparació de la temporada regular. L’equip dirigit per Werner Estellé va guanyar dissabte al Cassanenc per 55 a 74, proclamant-se campió de la 5a edició del Torneig Xevi Carrera del municipi gironí.

El Club Bàsquet Olot va disputar dissabte els primers partits de pretemporada, i ho va fer amb victòria davant el Cassanenc de Segona Catalana. Les olotines es van imposar per 55 a 74, amb un fantàstic segon quart on van mostrar un excel·lent nivell defensiu, aprofitant les oportunitats de contraatac que es generaven. El partit va quedar sentenciat però les noies de Werner Estellé van mantenir amb solvència el control del matx.

El femení no va ser l’única formació olotina en enfrontar-se als gironins: el sènior masculí de David Jané també va guanyar l’equip sub-25 local per 51 a 71. Amb la victòria de les de Werner Estellé, el Club Bàsquet Olot es va proclamar campió del Torneig Xevi Carrera de Cassà de la Selva. El proper partit de les olotines serà contra el júnior del Barça, el proper diumenge a les 6 de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot, a l’espera de començar la lliga el 16 de setembre.