La CUP presenta una moció perquè els pacients del CAP i el consultori de Sant Miquel puguin fer-se la prova de la TAC a Olot

La CUP d’Olot presentarà una moció al proper ple municipal, que es celebrarà dijous, per demanar que tots els centres d’atenció primària de la Garrotxa puguin enviar pacients per fer la prova de la TAC a l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa. Ho ha explicat aquest matí en roda de premsa.

Els pacients del consultori de Sant Miquel i els del Centre d’Atenció Primària d’Olot, igual que els de gairebé una desena d’ambulatoris de la comarca que depenen de l’Institut Català de la Salut, s’han de desplaçar a l’Hospital Santa Caterina de Salt per fer-se la prova diagnòstica de la Tomografia Axial Computaritzada, la TAC. La CUP ho ha detectat i demanarà amb una moció al ple de dijous que tots els olotins que la necessitin se la puguin fer a l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa.

Tot i que l’Ajuntament d’Olot no té competències directes per actuar-hi, la CUP espera que es comprometi a fer de mitjancer. Els cupaires també ha aprofitat la roda de premsa per donar suport al col·lectiu de treballadors del transport sanitari de Girona i l’Alt Maresme, que fan vaga per reclamar la millora del servei i les seves condicions laborals.