El Bosc de Tosca celebrarà dissabte el 5è Memorial Enric Rodà ‘Licu’ amb la presència d’equips com el Barça o l’Espanyol

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca organitza pel proper dissabte 2 de setembre el 5è Memorial Enric Rodà, Licu. Enguany comptarà amb la presència de 20 equips, amb clubs de renom com el Barça, la Damm o l’Espanyol, així com altres més sorprenents com l’Athletic Slatina de Romania.

Dissabte, a dos quarts de deu del matí, arrencarà la 12a edició del Torneig de Futbol 7 d’alevins del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca. La competició és coneguda des de fa cinc anys com a Memorial Enric Rodà, Licu, per recordar la figura de l’expresident del club de Les Preses. Enguany comptarà amb 20 equips, tots ells d’alt nivell dins el món del futbol com el Barça, l’Espanyol o la Damm. A més, el Memorial acull un equip estranger: es tracta de l’Athletic Slatina, de Romania; el club va coincidir en un torneig amb el Bosc de Tosca, i allà va néixer un acord de col·laboració amistosa entre les dues entitats. Les finals del Memorial Enric Rodà tindran lloc a partir de tres quarts de set del vespre del dissabte.

x