Canvis de circulació per l’enderroc d’un edifici al carrer Sant Miquel d’Olot

A partir de demà 31 d’agost el tram del carrer Sant Miquel que va del Pont de Palau al carrer Josep Soler quedarà tallat al trànsit. El motiu són les obres d’enderroc d’un dels edificis de la via, en el marc del pla de millora del barri de Sant Miquel.

Aquest immoble situat al número 6 del carrer Sant Miquel es troba en un mal estat evident. És per això que l’Ajuntament d’Olot ja va manifestar la seva voluntat de tirar-lo a terra. Els treballs d’enderroc començaran demà dijous i comportaran el tall del carrer Sant Miquel a partir de l’edifici de Can Castellanes. Tot i els canvis de circulació que es produïran als carrers de l’entorn, no s’esperen afectacions de trànsit importants.

L’enderroc d’aquest edifici és una de les accions previstes dins el pla de millora del barri. Es preveu que els obres durin al voltant d’un mes però les restriccions de trànsit podrien acabar abans.

x