La Garrotxa pel Sí organitza un col·loqui amb entitats i partits sobiranistes dissabte a Can Trona

Dissabte dia 2, La Garrotxa pel Sí organitza un acte a Can Trona, a la Vall d’en Bas. Hi haurà un col·loqui i debat amb representants de les entitats i partits sobiranistes de la comarca. Tot seguit, també s’oferirà un refrigeri i una cantada d’havaneres.

La plataforma Garrotxa pel Sí, formada per entitats i partits sobiranistes de la comarca, organitza aquest dissabte a les 12 del migdia un col·loqui a Can Trona sobre el referèndum de l’1 d’octubre. Els diversos ponents explicaran els detalls de la jornada de votació i sobre què passarà a partir del dia 2. També es preveu una ronda de preguntes.

Després del col·loqui hi haurà un vermut i havaneres amb el grup ‘SIFASOL’. La Garrotxa pel Sí està preparant un altre acte pel dia 15 de setembre a la plaça Major d’Olot.