L’artista olotí Joan Bramon clou els Concerts d’Agost de Castellfollit amb un concert únic al mirador de la cinglera

Castellfollit de la Roca posa punt i final a les activitats d’estiu amb un concert ben especial: l’artista garrotxí Joan Bramon presentarà el seu projecte, ‘L’home del principi’, al Mirador de la punta de la cinglera, un indret poc habituat a acollir espectacles musicals.

El cicle de Concerts d’Agost de Castellfollit de la Roca, que té per objectiu posar de relleu el panorama musical garrotxí a racons singulars del poble, es clou aquest dijous a les deu de la nit. El municipi viurà el concert de l’olotí Joan Bramon, que portarà el seu projecte ‘L’home del principi’ a Castellfollit. L’artista va engegar aquesta proposta l’any 2015, en una habitació de Cadaqués, elaborant una música alternativa que s’allunya de qualsevol etiqueta.

El concert de Joan Bramon tindrà lloc també en un entorn molt especial: el mirador de la punta de la cinglera de Castellfollit. Es tracta d’un espai poc acostumat a viure espectacles musicals, però el poble vol potenciar aquest indret únic al país. És la primera vegada dins el cicle de concerts que es porta la música al Mirador. L’espectacle té un preu de dos euros, i Bramon arrencarà la seva actuació a partir de les 10 de la nit d’aquest dijous.

x